Cap producte al cistell

Ajuda i informació

Què és

La botiga de l’ARA és un servei de comerç electrònic (botiga 'online'), mitjançant el qual l’ARA posa a disposició de tots els seus usuaris productes seleccionats que compleixen les garanties de qualitat i seguretat exigits per la normativa aplicable.

Mitjançant la botiga de l’ARA, els usuaris podran comprar per internet els productes que s’ofereixen en les condicions que s’hi fan constar.

Com es compra

Per a cada producte s’ofereix informació adequada per poder fer la selecció de manera senzilla i còmoda. El producte s'afegeix a la comanda clicant sobre la seva imatge.

La comanda es pot modificar, afegint-hi o suprimint-ne productes, en qualsevol moment previ al pagament, sempre que es confirmi clicant a “actualitza el cistell de compra”.

Durant el procés de compra es van complimentant els diferents apartats de la comanda, que es pot imprimir en qualsevol moment mitjançant el botó d’impressió que apareix al portal.

Un cop completat el procés de compra i acceptades les condicions generals de contractació, rebreu un missatge de confirmació de la comanda.

Com es paga

El pagament es pot fer amb targeta de crèdit Visa o MasterCard, o amb sistema (targeta) Paypal, en les condicions que consten a les condicions generals de contractació.

Un cop fet el pagament, l’usuari rebrà el/s producte/s de la comanda al domicili que hagi indicat en l’horari escollit.

Contacte

Es pot contactar amb la botiga de l’ARA adreçant-se a:

Botiga de l’ARA
Edició de Premsa Periòdica ARA SL
c/ Diputació, 119
08015 Barcelona
tel. 93 451 92 64
adreça electrònica: botiga@ara.cat
telèfon 902 28 11 10* en horari comercial

*Preu de la trucada: 0,0673 euros/minut, de dilluns a divendres de 8.00 h a 20.00 h. 0,0403 euros/minut, dissabtes, diumenges i festius d’àmbit estatal tot el dia, i feiners de 20.00 h a 8.00 h de l’endemà.