expand_less
  • El menjar: què menjarem en el futur?
expand_more
Data i Hora 28 de novembre a les 17.30 h PM CET
Localització Sala Pi i Sunyer Veure Mapa
Descripció

La crisi climàtica ens obliga a repensar l’alimentació humana. Aquest any, per exemple, a Catalunya la collita d’oli s’ha reduït a la meitat. Els transgènics són un perill o la solució? Serem capaços de prescindir de la carn? Haurem d’alimentar-nos amb insectes?

Després de la xerrada es podrà gaudir d’una visita guiada per l’edifici del segle XVII amb una beguda dins del pati, un dels més singulars de tota la ciutat.

Moderat per Rosa Rodon, editora del suplement Mengem de l’ARA. Amb Abel Mariné (nutricionista i membre de l’IEC) i Jordi Salas-Salvadó (nutricionista i membre de l’IEC).

Dia: 28 de novembre a les 17.30 h

Lloc: Sala Pi i Sunyer (carrer del Carme, 47, Barcelona) 

El menjar: què menjarem en el futur?

Sisè debat del cicle IEC-ARA: 'Qüestions IEC: interroguem, entenem, conversem'

Entrada gratuïta: membres i personal de l'IEC, membres de les societats filiats i del club Prèmium de l'ARA

Entrada 1 €: subscriptors de l'ARA

Entrada 2 €: públic general

Preu
2,00 €
Subscriptors
1,00 €
Quantitat

  • Descripció

    La crisi climàtica ens obliga a repensar l’alimentació humana. Aquest any, per exemple, a Catalunya la collita d’oli s’ha reduït a la meitat. Els transgènics són un perill o la solució? Serem capaços de prescindir de la carn? Haurem d’alimentar-nos amb insectes?

    Després de la xerrada es podrà gaudir d’una visita guiada per l’edifici del segle XVII amb una beguda dins del pati, un dels més singulars de tota la ciutat.

    Moderat per Rosa Rodon, editora del suplement Mengem de l’ARA. Amb Abel Mariné (nutricionista i membre de l’IEC) i Jordi Salas-Salvadó (nutricionista i membre de l’IEC).

    Dia: 28 de novembre a les 17.30 h

    Lloc: Sala Pi i Sunyer (carrer del Carme, 47, Barcelona) 

  • Opinions