-
Les comandes s'entreguen en un termini de 2 a 5 dies
-
Menú close
- Ves a la web de l'ARA
- arrow_forward_iosEsdeveniments
- Esdeveniments arrow_back_ios
- Cicle IEC
- arrow_forward_iosConcerts
- Concerts arrow_back_ios
- Concerts de l'ARA
- Actes ARA
- Club Prèmium
- arrow_forward_iosProductes
- Productes arrow_back_ios
- arrow_forward_iosLlibres
- Llibres arrow_back_ios
- Il·lustracions i còmics
- Actualitat i periodisme
- Collita Pròpia
- Productes ARA
- arrow_forward_iosVins
- Vins arrow_back_ios
- La tria de l'Empar
- arrow_forward_iosTots els vins
- L'Avenç
- L'Avenç
- Collita Pròpia
- La tria de l'Empar
-
Descripció
La crisi climàtica ens obliga a repensar l’alimentació humana. Aquest any, per exemple, a Catalunya la collita d’oli s’ha reduït a la meitat. Els transgènics són un perill o la solució? Serem capaços de prescindir de la carn? Haurem d’alimentar-nos amb insectes?
Després de la xerrada es podrà gaudir d’una visita guiada per l’edifici del segle XVII amb una beguda dins del pati, un dels més singulars de tota la ciutat.
Moderat per Rosa Rodon, editora del suplement Mengem de l’ARA. Amb Abel Mariné (nutricionista i membre de l’IEC) i Jordi Salas-Salvadó (nutricionista i membre de l’IEC).
Dia: 28 de novembre a les 17.30 h
Lloc: Sala Pi i Sunyer (carrer del Carme, 47, Barcelona)
-
Opinions

El menjar: què menjarem en el futur?
Sisè debat del cicle IEC-ARA: 'Qüestions IEC: interroguem, entenem, conversem'
Entrada gratuïta: membres i personal de l'IEC, membres de les societats filiats i del club Prèmium de l'ARA
Entrada 1 €: subscriptors de l'ARA
Entrada 2 €: públic general
* Camp obligatòri