expand_less
  • 'Pack' Esperit Rebel
expand_more
Descripció

Diuen que un vi sense personalitat no és res. Molts intenten imitar les grans referències o simplement pujar al carro. Però no és el cas d'aquest 'pack'. Aquest quartet de vins no sent la necessitat d'encaixar ni de donar explicacions. Són el que són pel seu origen i el de qui els elabora. Cadascun amb la seva pròpia narrativa de rebel·lia (ben entesa), expressada a través del seu raïm i les seves elaboracions úniques.


Des de les vinyes biodinàmiques del Penedès sorgeix aquest Brot, un vi que encarna la resurrecció de la terra. El seu esperit rebel es manifesta en l'elecció de pràctiques agrícoles sostenibles i el respecte pel cicle natural. Un xarel·lo que fa honor als viticultors –en aquest cas, Josep Maria Cantí–, a les parcel·les d'on procedeix el raïm –Vinyet d’Abaix– i sobretot al Col·lectiu Biodinamich, que crea llaços amb ganes de cuidar la terra i fer vins honestos.


Als pujols escarpats del Montsant, Cellers Rebels dona vida a Relaspo. Aquest vi ens desafia a delectar-nos amb un 100% de garnatxa negra, de ceps vells, a la zona de Marçà, al sud de la DO Montsant. Envelleix deu mesos en àmfores de terracota, és de producció limitada i ens ofereix la cara més fresca i rebel del Montsant.


Seguim fins a les altures d'Alella amb Alta Alella Orbus. Un vi singular que fusiona el millor de la mar i la muntanya. Varietat 100% syrah conreada en suaus vessants orientats a la mar Mediterrània (Serralada de Marina) amb sòls de granit descompost. S'elabora només en les anyades més fresques per aconseguir aquest equilibri entre concentració i frescor, que no sempre és fàcil en un vi mediterrani.


I, per acabar, des de les empinades terrasses del Priorat emergeix Marco Abella Loidana, un vi que encarna la passió per la pedra negra, la licorella. Amb aquest caràcter indestructible dels ceps vells de garnatxa i samsó –i un toc de cabernet sauvignon– desafiant les condicions extremes per créixer en els trossos costeruts de Porrera. No obstant això, després d'onze mesos en bota es torna dòcil, sedós i alegre. I es converteix en la millor introducció a la intensitat i complexitat del Priorat.


Vins espontanis, creatius, rebels; cadascun a la seva manera, capaços de revolucionar el que és al seu abast.

  • Paquet

'Pack' Esperit Rebel

Amb un 15% de descompte sobre el PVP dels vins.

Aquest és el 'pack' recomanat per l'escriptora Empar Moliner al diari ARA al mes de gener.

73,00 €

En lloc de 85,36 €

Aquest paquet conté

Quantitat

 

Gratuït a partir de 85€

 

Entrega en 48/72 hores

  • Descripció

    Diuen que un vi sense personalitat no és res. Molts intenten imitar les grans referències o simplement pujar al carro. Però no és el cas d'aquest 'pack'. Aquest quartet de vins no sent la necessitat d'encaixar ni de donar explicacions. Són el que són pel seu origen i el de qui els elabora. Cadascun amb la seva pròpia narrativa de rebel·lia (ben entesa), expressada a través del seu raïm i les seves elaboracions úniques.


    Des de les vinyes biodinàmiques del Penedès sorgeix aquest Brot, un vi que encarna la resurrecció de la terra. El seu esperit rebel es manifesta en l'elecció de pràctiques agrícoles sostenibles i el respecte pel cicle natural. Un xarel·lo que fa honor als viticultors –en aquest cas, Josep Maria Cantí–, a les parcel·les d'on procedeix el raïm –Vinyet d’Abaix– i sobretot al Col·lectiu Biodinamich, que crea llaços amb ganes de cuidar la terra i fer vins honestos.


    Als pujols escarpats del Montsant, Cellers Rebels dona vida a Relaspo. Aquest vi ens desafia a delectar-nos amb un 100% de garnatxa negra, de ceps vells, a la zona de Marçà, al sud de la DO Montsant. Envelleix deu mesos en àmfores de terracota, és de producció limitada i ens ofereix la cara més fresca i rebel del Montsant.


    Seguim fins a les altures d'Alella amb Alta Alella Orbus. Un vi singular que fusiona el millor de la mar i la muntanya. Varietat 100% syrah conreada en suaus vessants orientats a la mar Mediterrània (Serralada de Marina) amb sòls de granit descompost. S'elabora només en les anyades més fresques per aconseguir aquest equilibri entre concentració i frescor, que no sempre és fàcil en un vi mediterrani.


    I, per acabar, des de les empinades terrasses del Priorat emergeix Marco Abella Loidana, un vi que encarna la passió per la pedra negra, la licorella. Amb aquest caràcter indestructible dels ceps vells de garnatxa i samsó –i un toc de cabernet sauvignon– desafiant les condicions extremes per créixer en els trossos costeruts de Porrera. No obstant això, després d'onze mesos en bota es torna dòcil, sedós i alegre. I es converteix en la millor introducció a la intensitat i complexitat del Priorat.


    Vins espontanis, creatius, rebels; cadascun a la seva manera, capaços de revolucionar el que és al seu abast.

  • Opinions