expand_less
  • 'Pack' Revetlla
expand_more
Descripció

S’apropa la nit més llarga de l’any, la nit de Sant Joan, una data molt celebrada a Catalunya, plena de tradició, fogueres i focs artificials. Una nit màgica que demanda uns vins a l’altura, elegants, festius i plens de joia.


La garnatxa blanca de la Terra Alta, 100%, del celler Bernaví és un vi fresc, amb aromes cítrics i florals, idoni per iniciar la nit. Veureu que és perfecte per brindar i acompanyar els aperitius. Si sou més de negres, us proposem una alternativa interessant. Dos vins sorprenents per la fruitositat captivadora. Deixeu-vos embriagar per la fruita més negra i especiada de la carinyena vella de Jordi Miró. Serie 16 és 100% carinyena o, com ell l’anomena, el ‘cabernet mediterrani’. Un vi llarg i intens com la revetlla. O sentiu l’esclafit madur, fresc i mineral de l’Esclafit de Gallina de Piel. El Priorat ‘made in’ David Seijas, que li aporta el seu toc de modernitat, de potència controlada per donar més protagonisme a la fruita, és a dir, una versió més mediterrània per a les nits d’estiu.


I pugem fins al Penedès pel tercer dels negres: Casa Ravella 2018 és un vi de finca, de la subzona de les muntanyes d’Ordal. Un vi que val la pena assaborir de forma conscient per apreciar les notes evolucionades de la carinyena i la garnatxa, després de tots aquests anys esperant a ser destapades.


I per acabar la nit, un imprescindible de qualsevol revetlla, un escumós de bombolla fina, Rnéixer. Us marida perfectament amb la coca de Sant Joan. Sigui de fruites confitades, crema o llardons, aquest vi us il·luminarà tant com els focs artificials.

  • Paquet

'Pack' Revetlla

Amb un 15% de descompte sobre el PVP dels vins.

Aquest és el 'pack' recomanat per l'escriptora Empar Moliner al diari ARA al mes de juny.

69,90 €

En lloc de 83,35 €

Aquest paquet conté

Quantitat

 

Gratuït a partir de 85€

 

Entrega en 2/5 dies

  • Descripció

    S’apropa la nit més llarga de l’any, la nit de Sant Joan, una data molt celebrada a Catalunya, plena de tradició, fogueres i focs artificials. Una nit màgica que demanda uns vins a l’altura, elegants, festius i plens de joia.


    La garnatxa blanca de la Terra Alta, 100%, del celler Bernaví és un vi fresc, amb aromes cítrics i florals, idoni per iniciar la nit. Veureu que és perfecte per brindar i acompanyar els aperitius. Si sou més de negres, us proposem una alternativa interessant. Dos vins sorprenents per la fruitositat captivadora. Deixeu-vos embriagar per la fruita més negra i especiada de la carinyena vella de Jordi Miró. Serie 16 és 100% carinyena o, com ell l’anomena, el ‘cabernet mediterrani’. Un vi llarg i intens com la revetlla. O sentiu l’esclafit madur, fresc i mineral de l’Esclafit de Gallina de Piel. El Priorat ‘made in’ David Seijas, que li aporta el seu toc de modernitat, de potència controlada per donar més protagonisme a la fruita, és a dir, una versió més mediterrània per a les nits d’estiu.


    I pugem fins al Penedès pel tercer dels negres: Casa Ravella 2018 és un vi de finca, de la subzona de les muntanyes d’Ordal. Un vi que val la pena assaborir de forma conscient per apreciar les notes evolucionades de la carinyena i la garnatxa, després de tots aquests anys esperant a ser destapades.


    I per acabar la nit, un imprescindible de qualsevol revetlla, un escumós de bombolla fina, Rnéixer. Us marida perfectament amb la coca de Sant Joan. Sigui de fruites confitades, crema o llardons, aquest vi us il·luminarà tant com els focs artificials.

  • Opinions