-
Menú close
- Ves a la web de l'ARA
- arrow_forward_iosEsdeveniments
- Esdeveniments arrow_back_ios
- Diàlegs de Pedralbes
- Cicle IEC
- Cicle IEC
- Club Prèmium
- arrow_forward_iosVins
- Vins arrow_back_ios
- La tria de l'Empar
- arrow_forward_iosTots els vins
- Wineissocial
- arrow_forward_iosProductes
- Productes arrow_back_ios
- arrow_forward_iosLlibres
- Llibres arrow_back_ios
- Il·lustracions i còmics
- Actualitat i periodisme
- Collita Pròpia
- Productes ARA
- L'Avenç
- L'Avenç
- Collita Pròpia
-
Descripció
El vi d'edició especial del Centenari s'ha creat després de 100 anys de tradició vitivinícola, des del treball, l'afany per la innovació, experimentació i respecte per la història d'una terra com l'Empordà.
És una edició limitada i fa homenatge a la família, especialment a Javier Suqué, la persona que durant més de 30 anys ha viscut i dut a terme aquest projecte, i que ha culminat amb el seu somni de poder realitzar un nou celler a Perelada. Per això, s'ha buscat un vi amb el reflex de la filosofia i del seu gust personal, un vi amb gran puresa aromàtica, elegant però intens, de caràcter jove però complex, discret, però amb personalitat, tall modern i picades d'ullet al classicisme.
Elaborat amb el raïm de Syrah i Garnatxa Tinta procedent de la Finca Garbet, situada com un amfiteatre enfront del Mediterrani i característica per les seves terrasses i el seu terreny de pissarra. I amb una elaboració exquisida amb dotze mesos de criança en botes de roure francès i un any en ampolla. Un vi de grandíssima qualitat que ret homenatge a la família i a la història de Perelada.
* Aquest vi s'entrega amb una caixa de fusta
Fitxa tècnica
- DO: Empordà
- Varietats: Garnatxa negre i syrah
- Anyada: 2020
- Prova de trobar aquests aromes: nabiu, balsàmic i espècies mediterrànies
- Productor: Perelada
-
Opinions
Perelada 1923 vi centenari | Anyada 2020
* Camp obligatòri