-
Menú close
- Ves a la web de l'ARA
- arrow_forward_iosEsdeveniments
- Esdeveniments arrow_back_ios
- Diàlegs de Pedralbes
- Cicle IEC
- Viatges
- Cicle IEC
- Club Prèmium
- arrow_forward_iosVins
- Vins arrow_back_ios
- La tria de l'Empar
- arrow_forward_iosTots els vins
- Wineissocial
- arrow_forward_iosProductes
- Productes arrow_back_ios
- arrow_forward_iosLlibres
- Llibres arrow_back_ios
- Il·lustracions i còmics
- Actualitat i periodisme
- Collita Pròpia
- Productes ARA
- L'Avenç
- L'Avenç
- Collita Pròpia
-
Descripció
Un vi d'estil ens recorda a la reina de la Borgonya, la Pinot Noir. De gran delicadesa i intensitat en boca, amb aromes a fruits vermells, especiats i minerals. S'elabora només amb raïm de Trepat (varietat recuperada a la Conca de Barberà) de vinyes de 50 anys i practiquen l'agricultura ecològica.
Fan una verema tardana i el raïm maceren en fred i després fermenten amb llevats autòctons. El vi es cria en barriques de 300 i 500 l. de roure francès durant 6 mesos. Un vi modern que et sorprendrà per aquesta lleugeresa i frescor, inusual en els vins mediterranis.
Fitxa tècnica
- DO: Conca De Barberà
- Varietats: trepat
- Anyada: 2022
- Prova de trobar aquests aromes: clau, gerds, grosella i farigola
- Productor: Mas Foraster
-
Opinions
Opinions (0)
No es pot enviar la vostra valoració de la ressenya
Reportar comentari
Esteu segur que voleu reportar aquest comentari?
Report enviat
El vostre report ha estat enviat i serà considerat per un moderador.
El vostre report no es pot enviar
Escriu el teu comentari
Josep Foraster Trepat | Anyada 2022
* Camp obligatòri
Comentari enviat
El teu comentari s’ha enviat correctament i serà visible un cop s’hagi aprovat per un moderador.
No es pot enviar la vostra ressenya
close
Per aconseguir aquest producte has de fer una nova comanda. Com que hi ha condicions d'enviament específiques, les comandes s'han de fer de manera separada. Disculpa les molèsties.