-
Menú close
- Ves a la web de l'ARA
- arrow_forward_iosEsdeveniments
- Esdeveniments arrow_back_ios
- Diàlegs de Pedralbes
- Club Prèmium
- arrow_forward_iosVins
- Vins arrow_back_ios
- La tria de l'Empar
- arrow_forward_iosTots els vins
- Wineissocial
- arrow_forward_iosProductes
- Productes arrow_back_ios
- arrow_forward_iosLlibres
- Llibres arrow_back_ios
- Il·lustracions i còmics
- Actualitat i periodisme
- Collita Pròpia
- Productes ARA
- L'Avenç
- L'Avenç
- Collita Pròpia
- Oli Cometes
-
Descripció
La varietat de la terra de l'Empordà es reflecteix en les diferents finques de Perelada. Els vins aprofiten les característiques diferencials de cadascuna d’aquestes terres. En aquest terreny de 19 hectàrees de vessants d’argila vermellosa, amb presència de còdols, amb precioses vistes al Mediterrani i als Pirineus, obtenim un rendiment per hectàrea d’aproximadament 5.000 kg. És un vi vermell amb una personalitat marcada per la finca on es produeix, amb un gran potencial per a l’envelliment.
Fitxa tècnica
- Varietats: merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, garnatxa negra
- DO Empordà
- Anyada: 2019
- Volum: 750 ml
- Productor: Perelada
La tria de l'Empar
L'Empar recomana en el seu article setmanal maridar-lo "amb un mar i muntanya empordanès, amb platillo de l’Empordà, amb tot el que faci xup-xup i, esclar, amb formatge. Per prendre sol escoltant els Rolling Stones o llegint Alta fidelitat de Nick Hornby."
"El Malaveïna és com la teva parella ideal: és intens, equilibrat i sobretot té capacitat d’envelliment."" comenta.
Pots aconseguir el vi amb descompte a través del 'pack' de Terra Alta a l'Empordà
-
Opinions
Finca Malaveïna
* Camp obligatòri