expand_less
  • 'Pack' cava per Nadal
expand_more
Descripció

Especialment per Nadal, les bombolles generen emoció. Però si ets dels que creuen que el cava és només per al brindis final, estàs molt equivocat. El cava és un excel·lent aperitiu, posseeix una gran versatilitat per acompanyar tota mena de plats i és molt refrescant per arribar al final del menú i posar el colofó. Estàs disposat a provar-ho?

Començarem per una copa del cava més elegant, ecològic i sofisticat de Privat: Atelier 2018. Elaborat només en les millors anyades. Un Gran Reserva 100% xarel·lo de ceps vells i elaborat amb aquesta delicadesa que diuen que et transporta al glamur de l'alta costura.

Seguim amb un altre Gran Reserva del Celler Guillem Carol Brut Nature 2018. Procedeix de vinyes ecològiques, té mínim trenta mesos en rima i a les varietats tradicionals (xarel·lo, parellada i macabeu) li afegeixen un petit percentatge de ‘pinot noir’ i aquesta nota aromàtica fa la diferència. És fragant, aromàtic, delicat, gastronòmic… Desitjaràs que no s'acabi.

Elevem encara més el llistó amb el Gramona Imperial Gran Reserva Brut 2017, un espumós que personifica l'art de l'elaboració del cava. La seva complexitat i riquesa de sabors són com un festí per als sentits. I aquest punt més melós (és brut) el fa idoni per a les postres i el torró.

I tanquem amb Guilera Green Xarel·la 2012 Brut Nature Gran Reserva, un cava desenfadat que ha madurat amb gràcia i elegància. És l'epíleg perfecte per a qualsevol menjar festiu. Un brindis amb aquest espumós és un tribut a la tradició i l'excel·lència catalana.

  • Paquet

'Pack' cava per Nadal

Amb un 15% de descompte sobre el PVP dels vins.

Aquest és el 'pack' recomanat per l'escriptora Empar Moliner al diari ARA al mes de desembre

69,00 €

En lloc de 83,00 €

Aquest paquet conté

Quantitat

 

Gratuït a partir de 85€

 

Entrega en 2/5 dies

  • Descripció

    Especialment per Nadal, les bombolles generen emoció. Però si ets dels que creuen que el cava és només per al brindis final, estàs molt equivocat. El cava és un excel·lent aperitiu, posseeix una gran versatilitat per acompanyar tota mena de plats i és molt refrescant per arribar al final del menú i posar el colofó. Estàs disposat a provar-ho?

    Començarem per una copa del cava més elegant, ecològic i sofisticat de Privat: Atelier 2018. Elaborat només en les millors anyades. Un Gran Reserva 100% xarel·lo de ceps vells i elaborat amb aquesta delicadesa que diuen que et transporta al glamur de l'alta costura.

    Seguim amb un altre Gran Reserva del Celler Guillem Carol Brut Nature 2018. Procedeix de vinyes ecològiques, té mínim trenta mesos en rima i a les varietats tradicionals (xarel·lo, parellada i macabeu) li afegeixen un petit percentatge de ‘pinot noir’ i aquesta nota aromàtica fa la diferència. És fragant, aromàtic, delicat, gastronòmic… Desitjaràs que no s'acabi.

    Elevem encara més el llistó amb el Gramona Imperial Gran Reserva Brut 2017, un espumós que personifica l'art de l'elaboració del cava. La seva complexitat i riquesa de sabors són com un festí per als sentits. I aquest punt més melós (és brut) el fa idoni per a les postres i el torró.

    I tanquem amb Guilera Green Xarel·la 2012 Brut Nature Gran Reserva, un cava desenfadat que ha madurat amb gràcia i elegància. És l'epíleg perfecte per a qualsevol menjar festiu. Un brindis amb aquest espumós és un tribut a la tradició i l'excel·lència catalana.

  • Opinions