-
Les comandes s'entreguen en un termini de 2 a 5 dies
-
Menú close
- Ves a la web de l'ARA
- arrow_forward_iosEsdeveniments
- Club Prèmium
- arrow_forward_iosVins
- Vins arrow_back_ios
- La tria de l'Empar
- arrow_forward_iosTots els vins
- Celler Mas Doix
- Wineissocial
- arrow_forward_iosProductes
- Productes arrow_back_ios
- arrow_forward_iosLlibres
- Llibres arrow_back_ios
- Il·lustracions i còmics
- Actualitat i periodisme
- Collita Pròpia
- Productes ARA
- L'Avenç
- L'Avenç
- Collita Pròpia
-
Descripció
Un vi d'estil ens recorda la reina de la Borgonya, la pinot noir. De gran delicadesa i intensitat en boca, amb aromes de fruits vermells, especiats i minerals. S'elabora només amb raïm de trepat (varietat recuperada a la Conca de Barberà) de vinyes de 50 anys i que practiquen l'agricultura ecològica. Fan una verema tardana i el raïm el maceren en fred i després el fermenten amb llevats autòctons. Un vi modern que et sorprendrà per aquesta lleugeresa i frescor, inusual en els vins mediterranis.
Fitxa tècnica
- Varietat: trepat
- DO Conca De Barberà
- Anyada: 2022
- Volum: 750 ml
- Productor: Mas Foraster
La tria de l'Empar
L'Empar diu en el seu article setmanal que li va molt bé la cuina de la tardor. Sentiran que és un vi que els neteja la boca, per anar menjant, per exemple, un arròs amb ànec. Lleparan pebre blanc, aquest pebre blanc de les patates al caliu, però si tenen un dia juganer hi podran trobar més pebres. El rosa?
Pots aconseguir el vi amb descompte a través del 'Pack Burgundy Style'
-
Opinions

Josep Foraster Trepat
* Camp obligatòri