Descripció
Avui et descobrim cinc vins que fusionen l'elegància de Catalunya amb el toc sofisticat de la Borgonya. Delicadesa, subtilesa i naturalitat. Deixa't sorprendre per la frescor i agradable acidesa de Vora la Mar (Alella). Per la mineralitat i les notes fumades i especiades de Cíclic Blanc, un vi de parcel·la (Costers del Segre). I què podem dir del Gran Angular, un deliciós ancestral de Mas Comtal (Penedès), a l'estil pétillant naturel. Exquisit!
Passem als negres i… Ooh la-la! Un vi negre 100% trepat, també coneguda com la pinot noir catalana. De Josep Foraster, un dels grans defensors d'aquest raïm (Conca de Barberà). El vermell clar, les aromes subtils, però complexes, la frescor, elegància i delicadesa t'impressionaran a cada xarrup. I per completar el viatge, ens n'anem fins al Priorat.
Directes a les vinyes de la nostra Côte-d'Or. Finca La Fredat, entre terrasses i pendents, a la zona de l'Obac de la Caseta i l'Obac de la Garnatxa. Raïms seleccionats de garnatxa, samsó i cabernet, elaboracions molt cuidades i delicades i una criança de catorze mesos en botes de roure francès. És un vi complex, elegant i que expressa al detall el terroir de la zona.